Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών
Λεωχάρους 2, 10562 - Αθήνα, Τηλ.Κέντρο: 210 3238339, 210 3238317, FAX: 210 3238317, e-mail: osyo@osyo.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

 

 

                                                                                        Αθήνα 2/12/19

                                                                    Αρ. Πρωτ: 370

                                                                                      Προς : Συλλόγους – Μέλη

Συνάδελφοι,

 

Το τελευταίο διάστημα επιτελείς της ΑΑΔΕ επισκέπτονται υπηρεσίες, προσπαθώντας να πείσουν τους συναδέλφους για τα οφέλη της αξιολόγησης που προτείνουν. Προχωρούν σε δημοσιεύματα και δημόσιες τοποθετήσεις κατά των συνδικαλιστικών φορέων και επιχειρούν να διασπάσουν την ενότητα των συναδέλφων διαχωρίζοντας τους, σε υπαλλήλους και προϊστάμενους. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας στους συναδέλφους και να τους αναγκάσουν να προβούν στις διαδικασίες αξιολόγησης.

Παραλείπουν όμως να πουν ότι η συγκεκριμένη αξιολόγηση που στηρίζεται σε ατομική στοχοθεσία αποτελεί τη βάση για ατομικούς μισθούς.

Οι τρεις Ομοσπονδίες του Υπ. Οικ., με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ, έχουν λάβει απόφαση για απεργία – αποχή των υπαλλήλων από τη διαδικασία αξιολόγησης στο ΥΠΟΙΚ – ΑΑΔΕ.

Καλούμε τους Α΄βάθμιους συλλόγους, να στηρίξουν την απόφαση των ομοσπονδιών του ΥΠΟΙΚ και της ΑΔΕΔΥ και, να καλέσουν τους συναδέλφους να απέχουν από τη διαδικασία  αξιολόγησης.

Κανείς δεν μπορεί να εξαναγκαστεί να προβεί σε αξιολόγηση καθώς καλύπτεται από νόμιμη απεργία με την αμέριστη στήριξη της ΑΔΕΔΥ.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ

τη συγκεκριμένη απόφαση αξιολόγησης,

την ποσοτική ατομική στοχοθεσία,

τα ατομικά μισθολόγια

Για το Δ.Σ.

                            Ο Πρόεδρος                                                                                                      Ο Γ. Γραμματέας

                             Αθ. Γλύκος                                                                                                         Θεοδ.  Ντούσκας

Πρόσφατες Ανακοινώσεις ...


Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών
Λεωχάρους 2
10562, Αθήνα
Τηλ.Κέντρο: 210 3238339
210 3238317
FAX: 210 3238317
e-mail: osyo@osyo.grΑριθμός επισκεπτών